2012.07.03LUPiNO LiVE Sommar på Bucky Dome

I augusti sätter LUPiNO LiVE igång igen genom att bjuda på inte mindre än fem lunchkonserter! Platsen är Bucky Dome på Skeppsholmen och konserterna börjar alltid kl 13.00. Så ta dig dit och passa på att göra något extra av din augusti-lunch!

Program:1 AUGUSTI KL 13: Sanna Sikborn Erixon

Sanna Sikborn Erixon och Rasmus Lindelöw, en duo som spelar finstämda kompostioner. Sommarstämmning utlovas!8 AUGUSTI KL 13: Sarah Riedel, Carl Svensson och Viktor Skokic

För nionde året i rad ger sig trion med den Grammisnominerade sångerskan Sarah Riedel i spetsen ut på sommarturné. Gruppen spelar lyrisk jazz med stark förankring i visan. Sarah Riedels sång, Viktor Skokics kontrabas och Carl Svenssons akustisk gitarr ger tillsammans musiken ett särpräglat sound. Repertoaren rymmer original av trions medlemmar, men även bitar av t.ex. Kurt Weill och Bob Dylan.


Fotograf: Miki Anagrius

15 AUGUSTI KL 13: Carolina Wallin Pérez

Carolina Wallin Pérez, aktuell med nya skivan Där vi en gång var. En skiva full med eget material, men också samarbeten med duktiga låtsnickare som Andreas Mattsson, Ludwig Bell och Fredrik Okazaki. För publiken innebär det att vi får se henne i en ny roll, men det är ingen novis vi har att göra med (Carolina har skrivit låtar i över tio år).

Låten Sanning framförde Carolina i Melodifestivalen inför 3,3 miljoner tv-tittare. På förra skivan, Pärlor och svin (2009), förvandlade Carolina rockgruppen Kents låtar till mjuka sommarvisor. Carolinas version av Kents Utan dina andetag har spelats mer än 430 000 ggr på youtube och står högt upp på önskelistan när det vankas bröllop. I Bucky Dome får vi höra de nya låtarna avskalade och i mindre format.


22 AUGUSTI KL 13: Frida Augustsson trio

Frida Augustsson Trio bjuder på innerlig och blomstrande jazzpop. Musiken är skriven av Frida Augustsson.Fotograf: Erik Jaensson

29 AUGUSTI KL 13: Lisa Bodelius Quartet

Lisa Bodelius är en jazztrombonist på frammarsch! I fjol mottog hon det ärofyllda stipendiet från Faschings vänner och bildade Lisa Bodelius Quartet som består av Lisa Bodelius (trombon), Edvin Nahlin (piano), Max Thornberg (bas) och Gustav Nahlin (trummor). Bandet fick en flygande start med en uppmärksammad spelning på Sthlm Jazzfest 2011.

”Att få vara mitt i mötet mellan min musik och bandets fyra personliga och initiativrika röster är en helt magisk känsla”, säger Lisa Bodelius.
VARMT VÄLKOMNA TILL BUCKY DOME i AUGUSTI!!