2012.09.12LUPiNO LiVE höstpremiär 4 okt -> Jokrima Trio + Huntress Bow


LUPiNO LiVE har höstpremiär med en riktig höjdarkväll på Teaterstudio Lederman under Stockholm Jazzfestival! Under kvällen bjuds det två liveakter, DJ och happenings.

Huntress Bow
Mariam Wallentin – trummor och sång
Lindha Kallerdahl – bas och sång

Genre: Garageblues-Friform-Kristall.

Huntress Bow skapar tung, vacker och smutsig musik. En stor varm bas, skitiga trummor och två säregna röster med modet och kraften i fokus för skapandet. Och energi, lekfullhet. Egenkomponerade låtar där improvisationen visar vägen framåt. Huntress Bow är en mörk himmel med en ljus, strålande öppning.

Jokrima Trio
Marilyn Mazur: Slagverk
Josefine Cronholm: Sång
Krister Jonsson: GitarrTrion utgår från Marilyns kompositioner, men alla tre bidrar med text och musik. Uttrycket är fritt fabulerande och kollektivt, och musiken är poetisk med rytmiska och energiska inslag. Marilyn Mazur föddes i New York men flyttade till Danmark vid sex års ålder. Hon är en världsledande slagverkare som har spelat med bland andra Miles Davis, Wayne Shorter och Jan Garbarek, och tillsammans med Josefine Cronholm och Krister Jonsson kommer hon att bidra till att skapa en magisk afton på TeaterStudio Lederman!

För smakprov, klicka HÄR!

Entré: 160 kronor
Medlemmar i Impra går in gratis!

Torsdag 4 oktober
Insläpp 19.00
Huntress Bow 19.30
Jokrima Trio 21.00

Efter att Lupino Live är slut för kvällen finns det tillfälle för den som vill att fortsätta kvällen på Fasching, där det är jam fram till klockan 03.00!

Varmt välkomna!