2019-09-03LUPINO LIVE DRAR IGÅNG HÖSTEN!


Då var det dags igen! Sommarledigheten är slut men som tur är räddar vi upp er konsertsugna med en höst proppfull med bra konserter! Först ut är Lisbeth Diers & Gyu Ho och Maria Norseth Garli & Gus Loxbo! Kom och sätt er, för denna konsert kommer ta vara på instrument såsom geomungo, såg, gitarrer, kontrabas, kassettbandspelare, dulcimer och mycket mer! Följ med på en resa genom stilar såsom traditionell koreansk folkmusik, jazzimprovisation och singer/songwriter. Kanske finns det till och med fler överraskningar?

Varmt, varmt välkomna!

Tid: Dörrar 19:00, konsertstart 19:15
Plats: Föreningen Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2, närmaste tunnelbanestation Mariatorget

Entré: Ordinarie 100 kr, student/pensionär/impramedlem 50 kr
OBS bara kort!!

Förboka biljett via vår mail: lupinolive@impra.se

—— ✿ —✽ — ❁ — ♫ — ❃ — ❋ — ❀ ——

Lisbeth Diers & Gyu Ho

De två musikerna och tonsättarna är den sydkoreanske Gyu Ho och den danske Lisbeth Diers, som möttes för första gången under internationella musikfestivalen i Joen, Korea 2018.

Denna nya konstellation har sitt ursprung i omedelbar energi och kontakt – med en särskild önskan om att skapa musik tillsammans i ett kulturellt möte mellan två musiker med mycket olika musikaliska bakgrunder – där koreansk traditionell musik möter jazz och improvisation!

Gyu Ho´s Geomungo och sång möter Lisbeth Diers slagverk och sång i ett samspel som aldrig hörts förr.— ❁ — ♫ — ❃ —

Maria Norseth Garli med Gus Loxbo

I sitt soloprojekt skapar Maria Norseth Garli låtar som går och går. Repeterande, nästan som små popinstallationer, där enkelhet och tid är de viktigaste verktygen.
Maria är en experimentell låtskrivare och hennes bakgrund som improvisationsmusiker och röstartist är tydlig i musiken.

Förutom sitt soloprojekt är Maria uppdaterad med det audiovisuella konceptet Mind the Gap tillsammans med författaren och konstnären Marit Bolsø och med UPOP-konsertserien.—— ✿ —✽ — ❁ — ♫ — ❃ — ❋ — ❀ ——

Fylkingen är rullstolsanpassad. Har du fler frågor kring tillgänglighet, maila oss på lupinolive@impra.se
Tack till Stockholm Stad och Svensk Jazz för ert bidrag!