Lupino Live har två konserter i april! 

2021-03-31


Missa inte Lupino Lives två konserter under april månad. Konserterna är online och kommer finnas tillgängliga på Lupino Lives YouTube kanal i två veckor efter konsertdatum. 


Mer info hittar du här

1 MAJ 2021 NYTT DATUM
SONNY & VARGEN

YouTube

Tid: 19:00
Plats: Sänds på Lupino Live YouTube och finns tillgänglig i två veckor. Länk kommer den 1/5. 
Facebookevenemang

Sonny och Vargen är trion som rör sig mellan pop- och improvisationsmusik. Med sin varierande sättning väver dom elektroakustiska ljudlandskap med ett popskimmer. Musiken innehåller både starka beats och fri improvisation vilket vävs ihop på ett organiskt och ibland oväntat vis. Ljudbilden knyts samman av den unika sättningen marimba, två sångare, drumpad och synth.2 APRIL 2021
SUSANNA RISBERG / ILARA CAPALBO

YouTube

Tid: 19:00
Plats: Sänds på Lupino Live YouTube och finns tillgänglig till fredag 16e april kl 17:00.
Facebookevenemang

Årets första Lupino Love konsert blir med fantastiska Susanna Risberg och Ilaria Capalbo! Basisten/kompositör Ilaria Capalbo balanserar gärna på gränsen mellan jazz och klassisk musik. Förutom att komponera för och spela med en mängd sättningar från duo till storband, oftast inom jazzgenren, är hon bandledare och sessionmusiker och samarbetar regelbundet med musiker i Sverige, Europa och övriga världen.