IMPRA Guld öppen för nominering!  

2021-05-05


Nu öppnar IMPRA upp för nomineringar till hederspriset IMPRA Guld 2021! Vem som helst kan nominera och du kan nominera både andra och dig själv så länge du, din förening, en kollega eller vän, din närmaste jazzklubb eller skola verkar för just ett jämställt och jämlikt klimat inom jazz- och improvisationsmusik i Sverige.

År 2012 instiftade IMPRA ett hederspris, som varje år sedan dess har delats ut till en arrangör, person, förening eller institution som i sin verksamhet återspeglar IMPRAs vision om ett jämställt jazzsverige. Vinnaren utses av en utomstående jury. Sista dag att nominera är 25 juni och vem som har glädjen att motta priset år 2021 meddelas i höst!

Du finner mer info här. 

Maila din nominering med motivering till IMPRA på: guld@impra.se