IMPRAs föreläsningar under våren 2021! 

2021-06-29

Under våren 2021 har IMPRA föreläst på många olika skolor runt om i Sverige. IMPRA har riktat riktat sig till skolor som bedriver musikundervisning inom jazz- och improvisationsmusik, men även andra genrer. Alla föreläsningar har under våren 2021 gjorts via Zoom som har gjort det möjligt för oss att besöka och träffa så många skolor som vi har gjort. 


Det ena ämnet som IMPRA har föreläst om har varit hur skolorna och deltagarna på föreläsningen kan bidra till en mer jämlik och jämställd musikundervisning men också på sikt musikbransch. Den här föreläsningen kallar vi för “IMPRA - vad gör vi och vad kan du göra?”. Det andra ämnet som IMPRA har föreläst om under våren 2021 har varit ångesthantering. Denna del kallar vi för “Ångesthantering - Behärska dina monser”. 

Du hittar mer information om de olika ämnena som IMPRA föreläser om här

De skolor som tagit del av våra föreläsningar är Sjövik Folkhögskola, Skurup Folkhögskola, Högskolan för scen och musik, Kungliga musikhögskolan, Fridhems Folkhögskola och Kulturama. 

För att boka en föreläsning till din skola, få mer info eller om du har någon fråga angående föreläsningarna kan du kontakta oss. Du kan då maila Sara Aldén sara.alden@impra.se eller Emma Larsson - emma.larsson@impra.se. Vi svarar gärna på frågor! 

Du kan också följa IMPRA på sociala medier och på Instagram kan du följa hashtagen #impraföreläser för att få kontinuerliga uppdateringar om IMPRAs föreläsningar.