IMPRA lanserar IMPRA Toolbox! 

2021-07-26

IMPRA Toolbox är ett verktyg för dig som är student eller lärare på en jazz- och musikutbildning i Sverige. Det är ett verktyg för att göra jämställd- och jämlikhetsarbetet mer lättillgängligt, snabbare och mer anpassningsbart för att nå en större mångfald inom musikbranschen.


IMPRA Toolbox har skapats under våren 2021 och är en produkt av de föreläsningar som har givits av IMPRA till folkhögskolor och musikhögskolor runt om i Sverige. Skolor som IMPRA har föreläst på under våren 2021 är Sjövik Folkhögskola, Skurup Folkhögskola, Fridhems Folkhögskola, Kungliga Musikhögskolan, Högskolan för scen och musik samt Kulturama. Under dessa föreläsningar har deltagare formulerat idéer och verktyg om hur de och deras skola kan bidra till en mer jämlik och jämställd musikutbildning. Dessa idéer och verktyg vill vi i IMPRA ska vara tillgängligt för alla, därför lanserar vi nu IMPRA Toolbox!


Du hittar IMPRA Toolbox här