Extrainsatt föreningsstämma! 

2021-09-01


DATUM: 8 september
TID: 19:00
PLATS: Zoom 


Mötet kommer ske digitalt, vilket innebär att det är superenkelt för dig som medlem att delta. Det enda du behöver göra är att skicka ett mail med en anmälan till forum@impra.se och därefter får du en länk till mötet som kommer ske via Zoom. När du anmäler dig till stämman får du även dagordning sänd till dig.

Anledningen för den extrainsatta stämman är att IMPRA behöver välja en ny revisor. IMPRA har i nuläget inte en auktoriserad revisor, något som behövs för att kunna söka de bidrag styrelsen anser att föreningen behöver för att driva och utöka verksamheten. Det är med stor glädje vi ser IMPRA växa vidare och detta är ytterligare ett steg på vägen!

Under stämman kan du som medlem vara med och göra din röst hörd.

Har du frågor är du mer än välkommen att maila till forum@impra.se