IMPRA föreläser på Birka Folkhögskola!  

2021-11-17


Idag föreläste IMPRA på Birka Folkhögskola! 


Vi pratade om vad vi i IMPRA gör för någonting, vad vårt syfte är, varför vi finns, jämställdhete och jämlikhet inom musikbranschen och vad deltagarna kan göra för att arbeta med jämställdhet och jämlikhet där de är.

Vi pratade också om ångest och om ångesthantering. Deltagarna fick då info om vad ångest är för något, de fick göra övningar i ångesthantering och verktyg att använda sig av i framtiden. Detta är något som vi i IMPRA tycker är väldigt viktigt att prata om då det finns många musiker där ute som kämpar med bland annat prestationsångest, något som vi tar upp i den här föreläsningen.

Vill du veta mer om IMPRAs föreläsningar kan du klicka här. Där hittar du även kontaktinformation om du skulle vilja boka en föreläsning av IMPRA till din skola, arbetsplats eller jazz-/musikklubb.

Håll utkik på våra sociala medier om när och var vi föreläser härnäst! Följ hashtagen #impraföreläser eller följ oss på Instagram eller Facebook.


Tack Birka Folkhögskola för idag! På återseende ute i musiklivet!