Sprakande nypremiär för Klubb Kom In!  

2021-11-26


15 DECEMBER 2021
SPRAKANDE NYPREMIÄR FÖR KLUBB KOM IN

Skeppet

Äntligen är det dags! Gång på gång har nypremiären fått skjutas på framtiden på grund av ni vet vad… Men nu lämnar vi ”ni vet vad” bakom oss och möts för en festlig kväll med livemusik och värme på mysiga Skeppet GBG. Vi har glädjen att få presentera en glittrande uppställning av artister från Skandinavien.

Klubb Kom In är en jazzklubb som drivs av föreningen IMPRA. Vårt fokus är att främja en jämställd musikscen för improvisationsmusik. Vi ser så mycket fram emot att få möta en livs levande publik. Varmt och hjärtinnerligt välkomna!

Nypremiärpris 80:-
För biljetter och mer info klubbkomin@gmail.com
Facebookevenemang

Med vänliga hälsningar
Kajsa, Jimmy och Isabelle

Akt 1 Maria Rylander / Simon Westman
Akt 2 Lindha Kallerdahl / Maria Norseth Garli / Katinka Fogh Vindelev


Mer information om evenemanget hittar du här