Lupino Live har nya arragörer! 

2022-03-19


Vi vill presentera de två nya arrögrerna till Lupino Live, IMPRAs jazzklubb i Stockholm, Ylva Ratjen och Nataşa Baykal! 


Nataşa studerar sitt sista år på musikhögskolan i Stockholm och kommer till sommaren vara en färdigutbildad sångpedagog och musiklärare. Hon har pluggat på folkhögskolor både inom dans och musik och är även sångerska i bandet Balkan Madness. Nataşa är verkligen supertaggad på att få jobba som arrangör på Lupino Live!

Ylva är vokalist och kompositör och har studerat musik på högskola och folkhögskolor. Hon har tidigare haft projekt under eget namn och är idag aktiv med det elektroakustiska pop/impro-bandet Sonny och Vargen (som spelade på ett live-streamat Lupino Live i fjol!). Ylva har stor erfarenhet av jämställdhets- och föreningsarbete och har det senaste året snöat in på projektledning, vilket hon hoppas ska komma till nytta i uppdraget som arrangör!

Totalt är de nu tre stycken i arrangörsgruppen för Lupino Live, vi har med oss Sofia Lärkfors som också är kassör i IMPRAs styrelse! Vilken trio! 

För mer information om Lupino Live och kommande evenemang, spana in deras sida


Nataşa Baykal

Ylva Ratjen

Sofia Lärkfors