Årsmöte 13/4! 

2022-03-25


Den 13 april kl 19:00 är det dags för årsmöte och det är bland annat på detta möte som vi kommer välja vilka som ska sitta i IMPRAs styrelse.


Du som är medlem uppmanas delta på årsmötet för att få en inblick i vad föreningen IMPRA håller på med och vilka aktiva projekt som finns. Dessutom har alla medlemmar rösträtt.

Mötet är digitalt och du anmäler dig genom att skicka ett mail till forum@impra.se för att få en länk till videomötet. Dagordning och årsberättelse skickas tillsammans med länken. Efter mötet kommer årsberättelsen som vanligt laddas upp på IMPRAs hemsida.

Vill du vara med i IMPRAs styrelse? Kontakta valberedningen via agneta@agnetanilsson.se så får du mer information. Du behöver inte vara musiker utan det räcker med ett brinnande engagemang för jämställdhet och jämlikhet inom Sveriges musikliv.


Vi ser fram emot att träffa er och berätta om året som gått och det kommande!

VÄLKOMMEN!