IMPRA Lotteri! 

2022-04-20


IMPRA Lotteri är ett nytt initiativ från IMPRA där vi i samarbete med jazzsverige lottar ut upplevelser för föreningens medlemmar att ta del av.


Först ut är samarbetet med Jazz i Malmö som ger tre par biljetter till konserten med Marilyn Crispell/Michala Østergaard-Nielsen/Thommy Andersson den 26 april kl 19:30 på Victoriateatern i Malmö till IMPRA för att dela ut till IMPRAs medlemmar som anmäler sitt intresse till konserten. Det gör du genom att skicka ett mail till thomas.olsson@impra.se.

Deadline för att vara med i lotteriet är FREDAG 22 APRIL!Länk till Jazz i Malmö:
https://jazzimalmo.com/26-4-crispell-andersson-ostergaardus-se-dk/

Konsertinformation:
Plats: Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
Tid: Tisdag 26 april. Dörrar 19:00, på scen 19:30.
För att köpa biljetter, besök länken ovan.
För att vara en del av IMPRA Lotteri och ha chans att vinna biljetter, maila thomas.olsson@impra.se

Crispell/Andersson/Østergaard är en ny trio bildad av den hyllade danska trummisen och bandledaren Michala Østergaard-Nielsen. Tillsammans med den amerikanska pianisten Marilyn Crispell, som är en av världens bästa inom modern jazz och den framstående svenska basisten Thommy Andersson, skapar de en vibrerande och poetisk atmosfär där strikta och välkomponerade originalkompositioner av Østergaard blandas vilt med befriande improvisationer.