IMPRApodden avsnitt 8 är här!

2022-06-08


I detta åttonde avsnitt av IMPRApodden får vi möta Make Equals grundare Ida Östensson och Maria Rylander, musiker och koordinator för Knutpunkt i Västra Götaland. I ett samtal med IMPRAs vice ordförande Sara Aldén kretsar tankarna kring hur vi tillsammans kan skapa ett mer jämlikt och jämställt musikliv utifrån där vi är idag.


Med avstamp i Maria Rylanders erfarenheter som bland annat koordinator och musiker leds samtalet in i diskussioner om hur rollen som bokare i relation till jämlikhetsarbete kan gå hand i hand och se ut i praktiken utifrån Ida Östenssons expertis.

Avsnittet är det första i två delar i ämnet om hur vi skapar ett mer jämlikt och jämställt musikliv. I avsnitt nio fortsätter gästerna och Sara Aldén driva samtalet och tankarna vidare - mot ett mer jämlikt och jämställt musikliv.

Du hittar avsnittet där du hittar podcasts, du kan också klicka här