IMPRApodden avsnitt 9 är här!

2022-07-27


I detta avsnitt fortsätter samtalet med Ida Östensson från Make Equal och Maria Rylander, koordinator på Knutpunkt. Detta görs under ledning av IMPRAs Sara Aldén och fokuset ligger på aspekter av bokning i relation till jämlikhetsarbete och förändring i praktiken.


I avsnittet diskuteras även Kulturrådets bedömningsgrunder som ändrats under våren 2022 och samtalen kretsar kring ämnen om om hur vi kan jobba inkluderande och främja ett mer jämlikt och jämställt musikliv.

Ett otroligt lärorikt, KUL och intressant samtal där aktuella frågor lyfts för musiker aktiva i Sverige idag!

Viktig info:
Detta avsnitt spelades in i mars 2022 så därav är följande info inaktuell:
IMPRA GULD-nomineringen är avslutad och Sara Aldén är inte längre ansvarig för IMPRA Väst, det är numera Jenna Nyman. I avsnittet nämns även en mötestid för Kulturrådet som “i det senaste mötet”, vilket nu inte längre är det senaste mötet.


Du hittar avsnittet där du hittar podcasts, du kan också klicka här