Koordinator till IMPRA Jazz Festival 2022 sökes! 


Vill du vara med och påverka Sveriges jazzscen? Vill du skapa jämställda kulturevenemang? Är du passionerad för jazz, improvisation och jämställdhet? Då ska du söka som koordinator för IMPRA Jazz Festival!


För att läsa om IMPRA Jazz Festival 2021, klicka här.

Omfattning: Timanställd
Varaktighet: 1 februari - 30 november 2022

Ansök senast 26/1  

︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎

Om jobbet


Som koordinator kommer du jobba i team med projektledaren inför IMPRA Jazz Festival 2022. Du kommer vara med och skapa årets festivalinnehåll och producera evenemanget.

Under våren kommer tjänsten innebära att söka bidrag från olika bidragsorganisationer samt hitta samarbeten och sponsorer. Det är ett skiftande arbete och ingen dag kommer vara den andra lik. Festivalen planeras utifrån FHMs gällande rekommendationer det är därför viktigt att du är en kreativ problemlösare då förutsättningarna för genomförandet för festivalen kan komma att ändras med kort varsel. Festivalen är en tvådagars festival och sker i Stockholm 19-20 augusti. Du behöver ej vara bosatt i Stockholm, dock är det bra om du kan vara närvarande under festivaldagarna men det är inte ett krav.

Meddela om du kan delta festivaldagarna i din ansökan.

Tjänsten kommer bland annat innehålla:
Söka konstnärliga bidrag.
Redovisa konstnärliga bidrag.
Kontakt med bokare och musiker.
Samordna teknik och lokalhållare.
Utveckla koncept för festivalen.
Hitta samarbeten och sponsorer.

Meriterande om du jobbat med att söka bidrag från organisationer såsom, musikverket, kulturrådet mm samt om du producerat kulturevenemang tidigare.

Ansökan ska innehålla: personligt brev och CV

Intervjuer sker löpande!

Mejla din ansökan senast 26/1 till: sofia.larkfors@impra.se

Är du intresserad men vill veta mer, mejla: sofia.larkfors@impra.se
INFORMATION


DATUM: 28 augusti 2021


PLATS: Fasching, Stockholm 

Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm

TID 

Festivalen startar 15:30 dörrarna öppnas 15:00. 

BILJETTER

Evenemanget är gratis för alla. Först till kvarn till dörren. 18-års gräns.
Minderåriga kommer in med målsmans sällskap. 

FACEBOOK EVENEMANG 

IMPRA Jazz Festival  
Panelsamtal: Women in Music: Challenges, Opportunities, Community.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSNING

Fasching ligger i en äldre lokal med trappsteg upp till huvudentrén. Rullstolar går enklast in via sceningången på Gamla Brogatan 44. Hör gärna av er till oss i förväg så kan vi vara behjälpliga när ni anländer. Handikapptoalett finns tillgängligt. Handikapparkering finns utanför huvudentrén på Kungsgatan 63. Vi jobbar i stort sätt aldrig med starkt rörligt/blinkande ljus. Är du extra känslig kontakta oss gärna i förväg. Scenrök i samband med konserter kan förekomma. Starka dofter förekommer inte men vi serverar mat i lokalerna så allergiker känsliga för luftburna ämnen bör kontakta oss i förväg. Ljudslinga finns ej. För samtliga frågor kring tillgänglighet, vänligen kontakta info@fasching.se.

Gällande restriktioner till följd av Covid-19

IMPRA följer Folkhälsomyndighetens gällande råd och restriktioner och kommer att planera festivalen efter de råd som gäller i augusti. Vi uppmanar alla besökare att hålla sig hemma om man känner sig sjuk och att hålla avstånd samt tvätta händer och bära mask där det rekommenderas.

Folkhälsomyndigheten 
Krisinformation Region Stockholm


 

FESTIVALGALLERI
ARTISTEROLIMPIAS ORKAN


15:30-16:30

UKLOPRIJ


20:00-21:00

IRIS BERGCRANTZ

21:30-22:30

JAS KAYSER - INSTÄLLT


23:00-00:00PANELSAMTAL


17:00-18:00

Women in Music: Challenges, Opportunities, Community.
Panelsamtal lett av Almaz Yebio. 


IMPRA Jazz Festival är mycket glada över att kunna komplettera festivalens line-up med ett panelsamtal som arrangeras i samarbete med Women in Jazz. Det kommer att bli ett spännande samtal mellan Jas Kayser, Maria Faust och Selen Özan modererat av Almaz Yebio där de pratar om hur det är att vara kvinna i dagens musikindustri och hur de tror att framtiden kommer se ut.  

Panelsamtalet kommer bli en av festivalens höjdpunkter och startar kl. 17:00. Det kommer finnas möjlighet att se panelsamtalet digitalt via Facebook eller live på Fasching i Stockholm där festivalen hålls.

För mer information klicka här
PRESS


PressmeddelandeSAMARBETSPARTNERS & BIDRAGSGIVARE 


       

Med stöd från Byggnads kulturfond, Helge Ax:son Johnsons stiftelse, Jämställdhetsmyndigheten, Kulturrådet, Laila och Charles Gavatins stiftelse för jazzmusik, Musikverket och Stockholms stad.KONTAKT


Projektledare
Stina Ney
stina_ney@hotmail.com 
Konstnärlig koordinator
Sofia Lärkfors
sofia.larkfors@impra.se
Press
Emma Larsson
emma.larsson@impra.se