IMPRAS NÄTVERKSTRÄFFARIMPRA bjuder regelbundet in till nätverksträffar för sina följare, medlemmar och intressenter. Under nätverksträffarna samlas vi och pratar om olika aktuella ämnen inom jazz, improvisationsmusik och musikbranschen. 

Du behöver inte vara medlem i IMPRA för att delta på IMPRAs nätverksträffar. Ta gärna med en vän, familjemedlem eller jazzentusiast till nätverksträffen om du/ni är intresserade av veta mer om IMPRAs arbete. 

Efter nätverksträffarna finns det tid för att ställa almänna frågor om IMPRA, hur du kan bli medlem, om du vill vara med och aktivt arbeta med IMPRA i vårt arbete för att få musikbranschen mer inkluderande. 


ALLA ÄR VÄLKOMNA! 


Kommande nätverksträffar
1 december 2021

FEMINISTISKA MÖTESSTRATEGIER


Prova på och lär dig om olika samtalstekniker som skapar jämställdhet och demokrati.


Itza Orozco kommer till oss och pratar om feministiska mötesstrategier. Itza är civilkuragetränare för föreningen Vardagens civilkurage. Feministiska mötesstrategier är en reaktion på den platta och hierarkilösa organiseringen som skapades under 60- 70-talet i hippierörelsen. Feminister tyckte då att platta organisationer skapar osynliga hierarkier och strukturlös tyranni. Feministiska mötesstrategier är till för att skapa mer jämställdhet och demokrati i vår vardag. Under den här träffen kommer vi gå igenom teori om feministiska mötesstragier och ni kommer att få testa dessa strategier.

För att göra träningen relevant för just dig ber vi dig att fylla i följande enkät: https://forms.gle/yeEkKdSM5cZUFqdG7
Det tar mellan 5-10 minuter att fylla i enkäten, beroende på hur ingående du vill svara.

Du som fyller i enkäten kommer att få en länk till Zoom för att kunna ansluta till mötet. Fyll i enkäten senast den 27 november. Har du inte fått länken på förhand så kan du ansluta via Facebook evenemanget

TID: 18:00-20:00
PLATS: Zoom 
Facebook evenemang 

︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ 
 

2 februari 2022
ELARIA ORCHESTRA 


Mer information kommer inom kort. 

TID:
PLATS: Zoom 
Facebook evenemang 
Kontakt


Allmänna frågor & Region Norr

Martina Hed | martina.hed@impra.se

Region Öst

Agnes Persson | agnes.persson@impra.se

Region Väst

Sara Aldén | sara.alden@impra.se

Region Syd

Julia Eriksson | julia.eriksson@impra.se
Länkar