STYRELSEN


Ellen Fagerström - Ordförande 
ellen.fagerstrom@popkollo.se

Hej! Jag heter Ellen och har i år äran att sitta som ordförande för Popkollo IMPRA. Jag kommer från Malmö och pluggar jazzsång på folkhögskola. Jag har själv gått på Popkollo flera gånger och är engagerad för att fler unga ska få uppleva den peppen och glädjen som jag hittills bara funnit just på Popkollo! ︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎Liselotte Boustedt - Kassör liselotte.boustedt@popkollo.se

Hej! Liselotte heter jag och är kassör för Popkollos Impras styrelse. Utanför Popkollo IMPRA så studerar jag just nu till ämneslärare i musik med inriktning jazz och instrument/ensemble i Stockholm. Att hjälpa andra att våga och stärka sitt självförtroende i musik är något jag tycker känns viktigt, speciellt eftersom att jag har mycket erfarenhet av att själv ha känt mig fel och inte vågat ta plats med min musik och det är en stor del till varför jag engagerade mig i Popkollo IMPRA. Bortsett från musikens del i mitt liv så gillar jag att skejta, äta potatisbullar och umgås med djur! 


Sofia Fallberg Omar - Sekreterare
sofia.fallberg.omar@popkollo.se

Hejsan! Jag heter Sofia Fallberg Omar och är sekreterare i Popkollo IMPRA. Just nu studerar jag till statsvetare med inriktning psykologi. Mitt jazzintresse väcktes under gymnasiet och efter det har jag gått folkhögskola med inriktning jazzsång. Nu sjunger jag jazz på fritiden och vill engagera mig för en jämställd jazzscen genom Popkollo IMPRA. R&B, jazz och svensk pop är min genre och ostron är mitt bästa snack!

︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎Tilde Isaksson - Ledamot 
tilde.isaksson@popkollo.se

Hallåj! Jag heter Tilde och sitter som ledamot i Popkollo IMPRA. Jag är uppvuxen i Sundsvall men har även hållit till i bla. Stockholm och i Härjedalen, har studerat jazzsång på folkhögskolenivå och tycker att improvisationsmusik är bland det finaste på denna jord! Därför känns det extra viktigt att kämpa för att skapa utrymme för unga tjejer och icke-män i denna magiska genre och gemenskap. Utanför musiken tycker jag om att plocka bär, småprata och att bada!