IMPRA sänker medlemsavgiften!  

2021-10-02


Kära medlemmar och blivande medlemmar!

Pandemin har tagit hårt på många av våra medlemmars ekonomi och IMPRA vill därför erbjuda er möjligheten att förnya ert medlemskap till ett lägre pris.

Det här är en tillfällig sänkning som startade vid IMPRA Jazz Festival den 28 augusti 2021 och kommer gälla fram till den 27 augusti 2022.Tillhör du kategorin arbetslös/student/pensionär/sjukskriven kan du nu vara medlem för 50 kr (ordinarie pris 100 kr).

Tillhör du kategorin Ordinarie kan du nu vara medlem för 100 kr (ordinarie pris 200 kr).

IMPRA har en glidande skala för medlemsavgiften. Om du har möjlighet att betala ett högre belopp än det som står angivet är vi naturligtvis mycket glada för det. Du betalar då din avgift via banköverföring och ändrar beloppet till det du önskar (detta går tyvärr inte att göra via Swish).

Önskar du byta medlemskategori, vänligen hör av dig till medlem@impra.se.IMPRA föreläser på Bollnäs fhsk och Lunnevads fhsk! 

2021-09-22


IMPRA har i veckan föreläst på Bollnäs Folkhögskola och Lunnevads folkhögskola! 

Emma Larsson, ledamot och Social Media Manger, och Sara Aldén, vice ordförande och ansvarig för Region Väst i IMPRAs styrelse har den här veckan haft förmånen att föreläs på Bollnäs Folkhögskola och Lunnevads Folkhögskola. 


Det är alltid lika intressant att komma ut och möta nästa generations musikarbetare. Vi i IMPRAs styrelse märker att vårt arbete behövs och att det finns en stor vilja att driva IMPRAs arbete framåt. 

Tack för alla intressanta diskussioner, tankar, åsikter, idéer om hur vi tillsammans kan bidra till ett mer inkluderande klimat inom musikbranschen i Sverige. Vi antecknar det som sägs och kommer att uppdatera IMPRA Toolbox under slutet av hösten när vi har haft fler intressanta samtal på fler lärosäten runt om i Sverige. Så håll utkik på IMPRA ToolboxLupino Live söker nya arrangörer! 

2021-09-14


IMPRAs ena jazzklubb Lupino Live söker nya arrangörer med start januari 2022.


Klubbens mål är att främja jämställdhet och jämlikhet på jazzscenen i Stockholm och klubben bokar därefter minst 50% kvinnor, transpersoner eller ickebinära under sina konsertevenemang.

Skicka din ansökan till lupinolive@impra.se

I din ansökan vill vi veta varför du vill jobba som arrangör samt att du bifogar CV.

Vi ser fram emot din ansökan!

Extrainsatt föreningsstämma! 

2021-09-01


DATUM: 8 september
TID: 19:00
PLATS: Zoom 


Mötet kommer ske digitalt, vilket innebär att det är superenkelt för dig som medlem att delta. Det enda du behöver göra är att skicka ett mail med en anmälan till forum@impra.se och därefter får du en länk till mötet som kommer ske via Zoom. När du anmäler dig till stämman får du även dagordning sänd till dig.

Anledningen för den extrainsatta stämman är att IMPRA behöver välja en ny revisor. IMPRA har i nuläget inte en auktoriserad revisor, något som behövs för att kunna söka de bidrag styrelsen anser att föreningen behöver för att driva och utöka verksamheten. Det är med stor glädje vi ser IMPRA växa vidare och detta är ytterligare ett steg på vägen!

Under stämman kan du som medlem vara med och göra din röst hörd.

Har du frågor är du mer än välkommen att maila till forum@impra.se


Women in Music: Challenges, Opportunities, Community. Panelsamtal lett av Almaz Yebio 

@ IMPRA Jazz Festival

2021-08-13
For information in English, see below.

IMPRA Jazz Festival är mycket glada över att kunna komplettera festivalens line-up med ett panelsamtal som arrangeras i samarbete med Women in Jazz. Det kommer att bli ett spännande samtal mellan Jas Kayser, Maria Faust och Selen Özan modererat av Almaz Yebio där de pratar om hur det är att vara kvinnor i dagens musikindustri och hur de tror att framtiden kommer att se ut.


Panelsamtalet kommer bli en av festivalens höjdpunkter och startar kl. 17:00. Det kommer finnas möjlighet att se panelsamtalet digitalt via Facebook eller live på Fasching i Stockholm där festivalen hålls.

DATUM: 28 augusti 2021


TID: 17:00


PLATS

Fasching, Stockholm och streaming via Facebook
Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm

BILJETTER

Festivalen är gratis för alla. Först till kvarn till dörren. Minderåriga kommer in med målsmans sällskap. 

För mer information, klicka här

︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎︎

As a part of IMPRA Jazz Festival, IMPRA and Women in Jazz invite you to a panel discussion. Moderator, Almaz Yebio, will together with Jas Kayser, Maria Faust and Selen Özan discuss what it’s like to be women in the music industry today and what their thoughts on the future might be.


The panel discussion will be one of the festival's highlights and will start at 17:00. It will be possible to see the panel discussion online through this Facebook event or live at Fasching in Stockholm, where the festival is held.

DATE: 28 August 2021


TIME: 17:00


LOCATION

Fasching, Stockholm and streaming through Facebook
Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm

TICKET INFORMATION

The event is free for everyone. First come, first served. 18-year limit. Minors enter with the company of a guardian.

For more information, click here