Lupino Live har två konserter i april! 

2021-03-31


Missa inte Lupino Lives två konserter under april månad. Konserterna är online och kommer finnas tillgängliga på Lupino Lives YouTube kanal i två veckor efter konsertdatum. 


Mer info hittar du här

23 APRIL 2021
SONNY & VARGEN

YouTube

Tid: 19:00
Plats: Sänds på Lupino Live YouTube och finns tillgänglig i två veckor. Länk kommer den 23/4. 
Facebookevenemang

Sonny och Vargen är trion som rör sig mellan pop- och improvisationsmusik. Med sin varierande sättning väver dom elektroakustiska ljudlandskap med ett popskimmer. Musiken innehåller både starka beats och fri improvisation vilket vävs ihop på ett organiskt och ibland oväntat vis. Ljudbilden knyts samman av den unika sättningen marimba, två sångare, drumpad och synth.2 APRIL 2021
SUSANNA RISBERG / ILARA CAPALBO

YouTube

Tid: 19:00
Plats: Sänds på Lupino Live YouTube och finns tillgänglig till fredag 16e april kl 17:00.
Facebookevenemang

Årets första Lupino Love konsert blir med fantastiska Susanna Risberg och Ilaria Capalbo! Basisten/kompositör Ilaria Capalbo balanserar gärna på gränsen mellan jazz och klassisk musik. Förutom att komponera för och spela med en mängd sättningar från duo till storband, oftast inom jazzgenren, är hon bandledare och sessionmusiker och samarbetar regelbundet med musiker i Sverige, Europa och övriga världen. 

IMPRApodden avsnitt 5 ute nu!

2021-03-31


NU FINNS ÄNTLIGEN DET FEMTE AVSNITTET AV IMPRAPODDEN UTE FÖR LYSSNING! DU HITTAR AVSNITTET DÄR DU HITTAR PODDAR. 


Temat för det här avsnittet är scenen då och nu, förändringen som skett. Gästerna är inga mindre än Almaz Yebio och Lisa Ullén. I avsnittet får du höra om deras upplevelser om jämställdhet i deras tidiga musikkarriär men också hur de upplever att klimatet har förändrats till där vi är idag. Det blir en hel den tillbakablickar på hur musiken präglats av samhällets normer och ideal och hur det har påverkat jazz- och improvisationsmusik. 

Gå in och lyssna på ett väldigt intressant och lärorikt avsnitt om jämställdhet, normer, ideal och framtidsblickar inom jazz- och improvisationsmusik. 


Almaz Yebio
Lisa Ullén


Digital nätverksträff!

2021-03-22


IMPRA bjuder in till en digital NÄTVERKSTRÄFF! Datum: 28 mars
Tid: 15:00
Plats: Zoom. Du hittar länk i vår FacebookevenemangTemat för den här träffen är:
IMPRA - vad gör vi och vad kan du göra? Vi djupdyker i IMPRAs arbete och ger dig verktyg i hur du själv kan bidra till ett mer inkluderande, jämställt och jämlikt jazzklimat var du än befinner dig i Sverige. 

Du behöver inte vara medlem för att delta på våra träffar. Ta gärna med en vän, familjemedlem eller jazzentusiast till den digitala träffen och du/ni är intresserade av att veta mer om IMPRAs arbete. 

IMPRA presenterar den nya styrelsen!

2021-03-17


IMPRAs nya styrelse är vald! Alla i styrelsen är omvalda eller valdes in vid årsmötet 7 mars 2021. 


Amanda Ginsburg - ordförande


Sofia Lärkfors - kassör


Agnes Persson - ledamot


Matilda Senewiratne - ledamot


Thomas Olsson - suppleant

Sara Aldén - vice ordförande


Julia Eriksson - sekreterare


Martina Hed - ledamot


Emma Larsson - ledamot


Helena Nordin - suppleant

Årsmöte 7/3

2021-02-23


NU ÄR DET DAGS FÖR IMPRAS ÅRSMÖTE 2021! 


Datum: 7 mars
Tid: 10:30-12:00
Var: Digitalt


Du skickar din anmälan till forum@impra.se och i svarsmailet får du information om mötet och en möteslänk. 

Under årsmötet kommer vi välja vilka som ska sitta i IMPRAs styrelse. Du som medlem uppmanas delta på årsmötet för att få en inblick i vad IMPRA arbetar med och vilka aktiva projekt som finns. Dessutom har alla medlemmar rösträtt. 

Tycker du att det låter spännande att få vara med och bestämma hur och vad IMPRA ska jobba med? Bli medlem! Det blir du här